1 Απριλίου 2009

Προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δηλώνει πως έχει ο Β. Γκαγκάτσης. Ελπίζουμε να τον διαψεύσει ο Ζαγοράκης...

Αποκαλυπτικός και προκλητικός ήταν ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης, σχετικά με το μέλλον του.
Σύμφωνα με δηλώσεις του στην τηλεόραση «Κρήτη TV», έχει δεχτεί προτάσεις συνεργασίας τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον ΠΑΟΚ.
Μάλιστα, υποστήριξε ότι αμφότερες οι ομάδες τους πρότειναν να αναλάβει διοικητική θέση και τόνισε ότι σύντομα θα ανακοινώσει την απόφασή του που θα είναι θετική για μία από τις δύο.
Οι προτάσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ωστόσο, δεν ήταν οι μοναδικές που δέχτηκε ο Γκαγκάτσης. Οπως τόνισε στην συνέχεια των δηλώσεών του, ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί του πρότεινε να ασχοληθεί με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου αλλά η απάντησή του δεν ήταν θετική.
Αν και στις σκέψεις του, μετά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ, ήταν να εξασκήσει εκ νέου το επάγγελμα της δικηγορίας, φαίνεται πώς το ποδόσφαιρο τον κέρδισε οριστικά και θα αναλάβει διοικητική θέση σε έναν εκ των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αναφέρει το ρεπορτάζ του in.gr.
Εμείς αυτό που ελπίζουμε είναι ο Ζαγοράκης να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ το γεγονός πως έκανε πρόταση στον Γκαγκάτση! Γιατί εάν έχει συμβεί αυτό θα αποτελεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ στον λαό του ΠΑΟΚ...
ΥΓ: Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό και τον Κόκκαλη είναι κάτι αναμενόμενο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: