3 Απριλίου 2009

Παύλος για φάιναλ φορ και καταλληλότερος για την ΠΑΕ

Τον Παύλο Γιαννακόπουλο θεωρούν καταλληλότερο για πρόεδρο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας ALCO για λογαριασμό της αθλητικής εφημερίδας «Πράσινη».
Στη δημοσκόπηση πήραν μέρος 500 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ηλικίας 15 έως 64 ετών από όλη την Αθήνα. Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ συγκέντρωσε ποσοστό 56% με τον Ανδρέα Βγενόπουλο να έρχεται δεύτερος στην προτίμηση του κόσμου με 24%, ενώ ακολούθησαν ο Νίκος Πατέρας με 10% και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με 7%.
Στο ερώτημα για τον συνεπέστερο παράγοντα σε σχέση με τις εξαγγελίες του ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι και πάλι πρώτος με ποσοστό 48% με τον Βγενόπουλο να ακολουθεί με 28%.
Εκτός από την διοίκηση του συλλόγου υπήρχαν και ερωτήσεις που αφορούσαν το αγωνιστικό κομμάτι με το 77% των ερωτηθέντων να πιστεύει πως για να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους χρειάζεται να αποκτηθούν παίκτες μεγάλης αξίας, ενώ το 11% θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει ο προπονητής.
Οσο για το εάν είναι ικανοποιημένοι με τη λειτουργία του πολυμετοχικού σχήματος το 34% απάντησε έτσι και έτσι, το 27% τη θεωρεί αρκετά καλή, το 13% δηλώνει λίγο και ένα 12% δεν συμφωνεί καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: