3 Απριλίου 2009

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Εντίνιο με γκολ στην εθνική Πορτογαλίας


Ιδανικό ήταν το ντεμπούτο του Αρνάλντο Εντίνιο με την εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της φιλικής αναμέτρησης της χώρς του με αντίπαλο τη Νότιο Αφρική και χρίστηκε σκόρερ στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, με κοντινή προβολή έπειτα από το κόρνερ του Ντέκο.
Ο «Εντι» αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και το πρώτο γκολ των Πορτογάλων προήλθε από έναν παίκτη γνωστό στους φίλους της ΑΕΚ και στο ελληνικό κοινό.
Ο λόγος για τον Μπρούνο Αλβες, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 4ο λεπτό, με κεφαλιά.Την εμφάνιση του Εντίνιο ακολούθησαν άκρως εγκωμιαστικά σχόλια από τους Πορτογάλους δημοσιογράφους, ενώ και ο Κάρλος Κεϊρόζ έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση του επιθετικού της «Ένωσης», πράγμα που σημαίνει ότι θα τον υπολογίζει και για το μέλλον.
Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους διεθνείς της ΑΕΚ, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 46ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν στο 1-0, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τελικά την φιλική ήττα της εθνικής του από την Σερβία, με σκορ 2-0.
Ο Γιούργκεν Μάχο, έμεινε στον πάγκο στη νίκη της Αυστρίας με 2-1 επί της Ρουμανίας, με τον Μίχαελ Γκσμπούρνινγκ της Ξάνθης, να επωμίζεται το ρόλο του «φύλακα άγγελου» της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: