29 Απριλίου 2009

Περιορισμένες οι μεταγραφές τις ΑΕΚ, συμφώνησαν Μπάγεβιτς, Νοτιάς, Θανόπουλος

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (28/4) το βράδυ η συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ, ανάμεσα στους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκο Θανόπουλο και Νίκο Νοτιά. Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για την Ενωση της νέας σεζόν και συμφώνησαν ότι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας θα πρέπει να είναι περιορισμένες.

Ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στην ομάδα, ακόμη κι αν μειωθεί το μπάτζετ, αλλά ζήτησε από τους Νοτιά και Θανόπουλο να ανακοινώσουν και επίσημα στον φίλαθλο κόσμο τα δεδομένα που υπάρχουν. Παρών στη σύσκεψη, που είχε διάρκεια τριών ωρών, ήταν και ο Στέλιος Μανωλάς, που μαζί με τον Ντούσκο ζήτησαν επίσης να αλλάξουν κάποια πράγματα και πρόσωπα στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Νοτιάς και Θανόπουλος ήταν θετικοί στα αιτήματα του Μπάγεβιτς, καθώς γνωρίζουν πως είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην Ενωση και πιστεύουν ότι μπορεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ακόμη και με λιγότερα χρήματα.

Μπάγεβιτς και Μανωλάς έχουν εντοπίσει άλλωστε ήδη κάποιους ελεύθερους παίκτες που τους ενδιαφέρουν. Αλλωστε, οι επιλογές της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι δεν είναι πολλές και είναι αναγκασμένη να στρέψει το βλέμμα της σε ελεύθερους παίκτες ή να προχωρήσει σε λύσεις δανεικών.Η ουσία είναι πως οι τρεις άνδρες έδειξαν να εκπέμπουν σε ίδιο μήκος κύματος, γεγονός που μπορεί να βγάλει την ΑΕΚ από τη δύσκολη θέση. Εντός της ημέρας, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωσει για να γνωστοποιήσει τις αποφάσεις που λήφθηκαν σχετικά με τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: