29 Απριλίου 2009

«Εγγυήσεις από τον Δήμο ή φεύγουμε...» ξεκαθαρίζει ο Βγενόπολυος

Πάνω από δύο ώρες διήρκεσε η σύσκεψη των μετόχων του Παναθηναϊκού η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17:00 στα γραφεία της ΠΑΕ και εξερχόμενος ο Ανδρέας Βγενόπουλος έριξε... τη «βόμβα» αναφορικά με το θέμα τη κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Οπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ίδιος εισηγήθηκε στην σύσκεψη ότι αν ο Δήμος δεν μπορεί να τους εγγυηθεί πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να χτίσει εκεί το γήπεδο, η ομάδα πρέπει να αποχωρήσει από το σχέδιο της διπλής ανάπλασης και να αναζητήσει αλλού χώρο για να χτίσει το γήπεδο της.

Οσον αφορά στο μπάτζετ τώρα, τόνισε ότι ουσιαστικά για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει μπάτζετ και αν χρειαστεί θα γίνει ακόμα και η υπέρβαση, για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των οπαδών του Παναθηναϊκού για μια μεγάλη ομάδα.

Πιο αναλυτικά, ο εκ των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού, δήλωσε τα εξής μετά το τέλος του Δ.Σ. της ομάδας:

«Εγινε μία άτυπη σύσκεψη των μεγαλομετόχων, στην οποία εγώ τοποθετήθηκα με βάση τις αρχές μου τις οποίες και ανέπτυξα σε έξι σημεία, σε μία επιστολή που μπορείτε να προμηθευτείτε από το γραφείο μου και εσείς οι ίδιοι (σ.σ. αναφερόμενος στους δημοσιογράφους).

»Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρχε ομοφωνία σε πολλά ζητήματα, όχι όμως και σε όλα. Βέβαια αυτό συμβαίνει όταν λειτουργούμε σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο όπου κυριαρχεί η πλειοψηφία των απόψεων. Ετσι λειτουργεί η Δημοκρατία και εγώ προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: