12 Απριλίου 2009

Τον Οκάμπο της Βελέζ «τσεκάρει» ο ΠΑΟΚ στην Αργεντινή

H περιήγηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στη Λατινική Αμερική περιλαμβάνει την παρακολούθηση συγκεκριμένων παικτών, για τους οποίους έχει σχηματιστεί μια πρώτη θετική άποψη μέσα από την παρακολούθηση dvd. Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης σκοπεύουν να παρακολουθήσουν την Κυριακή την αναμέτρηση Σαν Λορέντζο - Βελέζ.

Το βλέμμα των επιτελών του «Δικεφάλου» θα είναι στραμμένο στον 22χρονο μεσοεπιθετικό της Βελέζ, Ραμόν Ντάριο Οκάμπο, ο οποίος αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου της Αργεντινής, αφού ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής.

Ο βραχύσωμος Οκάμπο χρησιμοποιήθηκε σε 11 αγώνες τη φετινή αγωνιστική περίοδο και σημείωσε δύο τέρματα, ενώ διακρίνεται καρά κύριο λόγο για την ταχύτητα και φυσικά τη τεχνική κατάρτισή του. Συνολικά έχει 76 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής και έξι γκολ.

Στη Βελέζ αγωνίστηκε εξάλλου και ο Πατρίτσιο Καμπς ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2000-01, χωρίς όμως να αποδείξει την αξία του.

Στον σύλλογο της Αργεντινής πραγματοποίησε ωστόσο εκπληκτική καριέρα και το όνομά του βρίσκεται στην όγδοη θέση των κορυφαίων σκόρερ της ομάδας με 70 τέρματα.

Η αποψινή αναμέτρηση θα είναι κατά σειρά η πέμπτη που θα παρακολουθήσουν οι Βρύζας, Γεωργιάδης, αφού το Σάββατο (11/4) είδαν τέσσερα παιχνίδια γεμίζοντας ουσιαστικά τη λίστα των παικτών που προκάλεσαν εντύπωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: