3 Απριλίου 2009

Ομπράντοβιτς: «Μεγάλη επιτυχία»-Γιαννάκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Πανευτυχής για την πρόκριση της ομάδας του στο φάιναλ φορ παρουσιάστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Σιένα.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν το παν για να πάρουμε δύο νίκες στην Ιταλία και να προκριθούμε στο φάιναλ φορ. Είναι μεγάλη επιτυχία η πρόκριση σε φάιναλ φορ για μία ακόμη φορά. Ήταν ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη χάρη στην καλή άμυνα και τη συγκέντρωση που δείξαμε. Στόχος μας ήταν μόνο η νίκη, δεν μας ένοιαζε το σκορ. Δεν με νοιάζει αν θα πετύχουμε 51 ή 101 πόντους, αρκεί να πετύχουμε έναν περισσότερο από τον αντίπαλο. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά δεν μας επηρέασαν. Πλέον έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας μέχρι το φάιναλ φορ για να προετοιμαστούμε», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε Φάιναλ Φορ Ευρωλίγκας (ως προπονητής) αλλά στις δηλώσεις του μετά το τέταρτο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλησε να σταθεί σε αυτό το γεγονός και προτίμησε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη πρόκριση. «Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που έχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα και ξέρει να αγωνίζεται εξίσου καλά εντός και εκτός έδρας. Είναι μια ομάδα που ξέρει να παίζει γρήγορα και αυτό μας προβλημάτισε αρκετά στα πρώτα τρία παιχνίδια. Στο σημερινό, όμως, με περισσότερη συγκέτρωση από ό,τι στο τρίτο παιχνίδι, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και καταφέραμε να πάρουμε μια δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη δουλειά που έκαναν και που δεν επέτρεψαν να φανεί το κενό του Νίκολα Βούισιτς ο οποίος ήταν τραυματίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: