9 Απριλίου 2009

"Τανγκό" για Βρύζα, Γεωργιάδη

Συνεργασία με την Μπόκα Τζούνιορς προσπαθούν να εξασφαλίσουν οι Ζήσης Βρύζας και Γιώργος Γεωργιάδης, που βρίσκονται στην Αργεντινή.
Ο τεχνικός διευθυντής και ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ επισκέφτονται την Αργεντινή ώστε να κάνουν γνωριμίες και να αποκτήσουν διασυνδέσεις σε μια μεγάλη αγορά από την οποία ενδέχεται να αντλήσουν παίκτες το καλοκαίρι. Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν με τον Κάρλος Μπιάνκι, τον τεχνικό διευθυντή της Μπόκα προκειμένου να ζητήσουν παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της η φημισμένη ομάδα. Παράλληλα, οι Βρύζας και Γεωργιάδης έχουν πάρει από ατζέντηδες πληροφορίες για ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν και θα έχουν τη ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν και να ενημερώσουν μετά τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Φερνάντο Σάντος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία εν όψει Ξάνθης συνεχίστηκε και σήμερα με ασκήσεις τακτικής. Για άλλη μια μέρα ο Μουσλίμοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς. Επίσης, ο Μάρκος Αντόνιο απουσίαζε, καθώς συνεχίζει να βρίσκεται στην Πορτογαλία. Βερόν και Βιεϊρίνια θα εκτίσουν ποινή και δεν υπολογίζονται. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει το πρωί στο νέο γήπεδο του Π.Α.Ο.Ν.Ε ενώ τη Μ. Τετάρτη στις 16:00 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την ομάδα των Νέων Επιβατών.

Την προπόνηση της ομάδας παρακολούθησαν και οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης, που συνοδεία των δασκάλων τους βρέθηκαν από νωρίς στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Την αντίθεσή τους στον υφιστάμενο αθλητικό νόμο θα διατρανώσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, με μηχανοκίνητη πορεία το βράδυ της Τετάρτης με σημείο συνάντησης την Καμάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: