9 Απριλίου 2009

Έξαλλος ο Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βγήκε εκτός εαυτού από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση.
Ο Σερβοέλληνας προπονητής της "Ένωσης" δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στις επίμονες ερωτήσεις από δημοσιογράφους των Σερρών και απάντησε σε έντονο ύφος.

Αναλυτικά η στιχομυθία του Μπάγεβιτς με τους δημοσιογράφους:


Ερώτηση: "Θεωρείται πως ο Πανσερραϊκός είχε δίκαιη αντιμετώπιση".

Μπάγεβιτς: "50.000% είχε δίκαια αντιμετώπιση".

Ερώτηση: "Είναι δίκαια η πρόκριση της ΑΕΚ;"

Μπάγεβιτς: "Ναι, είναι δίκαιη η πρόκριση της ΑΕΚ. Πρέπει να δείτε και τα δυο ματς και όχι μόνο το σημερινό. Μήπως θυμάσαι πόσες ευκαιρίες είχαμε στο πρώτο ματς".

Ερώτηση: "Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και πιο κλασικές".

Μπάγεβιτς: "Και εμείς είχαμε ευκαιρίες. Αλλά είσαι δημοσιογράφος εσύ και ρωτάς αυτά τα πράγματα. Είναι ερωτήσεις αυτές; Σε λίγο θα σηκωθείτε να μας κτυπήσετε. Τι θέλετε να παίξουμε ξύλο; Τέτοιο μίσος έχετε απέναντι στην ΑΕΚ. Με τέτοιο μίσος μας περιμένατε;"

Ερώτηση: "Όταν μπήκατε, ο κόσμος σας χειροκρότησε. Γιατί δεν γυρίσατε ούτε να τους κοιτάξετε και φύγατε έτσι;"

Μπάγεβιτς: "Τι είναι αυτά που λέτε;"

Ερώτηση: "Θα έπρεπε να έχει την ευαισθησία να χαιρετίσετε; Θα πρέπει να σέβεστε".

Μπάγεβιτς: "Εγώ σας σέβομαι. Είναι ντροπή σας να λέτε τέτοια πράγματα. Θα πρέπει να είστε τυφλοί. Πως θέλετε να συμπεριφερθώ εγώ; Θέλετε να με κτυπήσετε;"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας για την αναμέτρηση, αρκέστηκε να αναφέρει: "Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά αυτό που μετρά είναι πως πήραμε την πρόκριση. Ο Πανσερραϊκός ήταν πολύ καλός και αν είχε την ίδια απόδοση και στα παιχνίδια πρωταθλήματος, ίσως να είχε σωθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: