10 Απριλίου 2009

Έκρηξη Εντίνιο κατά Μπάγεβιτς και κλήση σε απολογία

Επεισόδιο που είχαν την Πέμπτη και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Εντίνιο στην προπόνηση της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες. Ο Πορτογάλος φορ μετά την εντολή του 60άχρονου τεχνικού να πάει για αποθεραπεία μαζί με τους μικρούς, αντέδρασε βιαίως κλωτσώντας ό,τι έβρισκε και φωνάζοντας: «Έχει πρόβλημα μαζί μου, δεν εξηγείται». Ο τεχνικός της «Ένωσης» έστειλε τον παίκτη για απολογία την Παρασκευή στη διοίκηση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπάγεβιτς είπε στους παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ανάμεσα τους και ο Εντίνιο, να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Πορτογάλος ήθελε να αγωνισθεί στο μίνι διπλό 6 εναντίον 6 και άρχισε να γκρινιάζει προς τον προπονητή του με τον 60άχρονο τεχνικό να μην αντιδρά.

Ο Εντίνιο, όμως, ξεκίνησε να κλωτσάει μπάλες και ό,τι άλλο βρισκόταν στην... ακτίνα του, μάλιστα μία από τις μπάλες βγήκε εκτός προπονητικού κέντρου, με αποτέλεσμα ο Μπάγεβιτς να τον στείλει στα αποδυτήρια. Ο Εντίνιο υπάκουσε μεν, όταν όμως έφτασε στα αποδυτήρια, ξέσπασε στα ντουλάπια, φωνάζοντας: «Δεν εξηγείται διαφορετικά. Έχει πρόβλημα μαζί μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου φέρεται έτσι».

Η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή, οπότε και θα απολογηθεί ο παίκτης μετά την παραπομπή του από τον Σερβοέλληνα τεχνικό στη διοίκηση.

Το μέλλον του στην ΑΕΚ φαντάζει ιδιαίτερα δυσοίωνο, αλλά το πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους» είναι πως μετά τη διαφαινόμενη απουσία του Τζιμπούρ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό, η «Ένωση» κινδυνεύει να μείνει με τον Μπλάνκο μόνο στην επίθεση, εφόσον τιμωρηθεί ο Πορτογάλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: