10 Απριλίου 2009

"Κλειστά χαρτιά" από τον Βαλβέρδε

Κανένα νέο στοιχείο όσον αφορά την παραμονή του ή όχι στον Ολυμπιακό δεν έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ματς με τον Αστέρα. Ο Iσπανός τεχνικός δεν θέλησε να αναφερθεί στη συνάντηση που θα έχει την Παρασκευή με τον Σωκράτη Κόκκαλη και απλά αρκέστηκε να τονίσει πως «δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε κάπου» και «δεν γίνεται να σας μεταφέρω τι θα πω μαζί του».
Οσον αφορά στο ματς και στην πρόκριση, ο 45άχρονος προπονητής είπε πως περίμενε τις δυσκολίες του αγώνα, ενώ για τον τελικό είπε πως «δεν πιστεύω πως η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό».
Για το ραντεβού με τον Σωκράτη Κόκκαλη, σημείωσε: «Θα συναντηθώ με τον πρόεδρο. Δεν ξέρω τι θα συζητηθεί. Θα μιλήσουμε για την ομάδα και τη συνέχεια. Δεν ξέρω αν θα καταλήξουμε κάπου.
»Ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να συναντηθούμε. Δεν γίνεται να σας μεταφέρω τι θα πω στον πρόεδρο. Γράφουν πολλά πράγματα για ενδιαφέρον ομάδων προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό».

Τέλος σε ερώτηση για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα τελευταία δύο ματς πρωταθλήματος με σοβαρότητα, όποιοι παίκτες κι αν παίξουν. Αν παίξει ο Ντάρκο με τη Λάρισα; Θα πρέπει να περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: