6 Απριλίου 2009

Ο Κουτσιανικούλης δήλωσε ότι προτιμά το εξωτερικό. Καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό...

Την προτίμηση του να πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα στο εξωτερικό εξέφρασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» ο νεαρός άσος του Εργοτέλη, Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο 21άχρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στον Ολυμπιακό, ενώ πρόσθεσε πως οι πρωταθλητές δεν του έχουν κάνει επίσημη κρούση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Κουτσιανικούλη:

- Ποιες είναι οι στιγμές που θα κρατήσεις από το φετινό πρωτάθλημα;

«Φέτος είναι μια καλή χρονιά για μένα. Προσωπικά θα μου μείνουν τα γκολ που έβαλα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με τα οποία βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει».

- Πώς θα χαρακτήριζες τη φετινή χρονιά για τον Εργοτέλη;

«Η χρονιά για την ομάδα μου ήταν σχετικά καλή, θα έλεγα».

- Την Παρασκευή έγινε από το σύλλογό σου αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου σου που ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012. Μια κίνηση που οδηγεί, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, στην αύξηση των οικονομικών απαιτήσεων του Εργοτέλη από τις ομάδες που σε διεκδικούν. Βλέπεις τη συγκεκριμένη ενέργεια και ως παγίδα από την κρητική ομάδα στην υπόθεση της μετεγγραφής σου;

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι τέτοιο, γιατί μιλούσαμε εδώ και καιρό γι` αυτή την οικονομική αναπροσαρμογή. Προηγήθηκε η επίτευξη του στόχου που ήταν να παραμείνει ο Εργοτέλης στη μεγάλη κατηγορία. Μετά από αυτό όπως ήταν φυσικό, κοιτάξαμε και τα άλλα θέματα που είχαμε αφήσει ανοιχτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: