6 Απριλίου 2009

Καταρρίφθηκαν οι φήμες περί απαγωγής του Αντριάνο

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας με ανακοίνωσή της έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Αντριάνο να έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός δεν επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου βρέθηκε για τους προκριματικούς αγώνες της Βραζιλίας στο παγκόσμιο Κύπελλο, αν και είχε υποχρεώσεις με την Ίντερ, και διάφορα δημοσιεύματα από την Σκωτία ανέφεραν τρία σενάρια: ότι ο 27χρονος επιθετικός έχει συλληφθεί μετά από πάρτι, ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής ή ότι είναι νεκρός!

«Ο επιθετικός Αντριάνο της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας βρίσκεται στο σπίτι του στο Ρίο ντε Ζανέιρο μαζί με την οικογένειά του. Ο Αντριάνο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κάρλος Ντούνγκα και τους υπεύθυνους της Ίντερ τους οποίους ενημερώνει συνεχώς για τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει» ανέφερε η ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Βραζιλίας που προσθέτει:

«Σε αντίθεση με τις φήμες που κυκλοφορούν - οι οποίες δεν είναι αληθείς, επαναλαμβάνουμε ότι ο Αντριάνο βρίσκεται στο Ρίο ντε Ζανέιρο με την οικογένειά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: