27 Απριλίου 2009

Για την έκπληξη στα πλέι οφ θα «παλέψει» η Λάρισα


Μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ΑΕΛ. Ο Ηλίας Κώτσιος για μια ακόμη σεζόν αποτέλεσε πολύτιμη μονάδα στα μετόπισθεν της λαρισινής ομάδας και έβαλε και εκείνος το λιθαράκι του στην επίτευξη του στόχου της 5ης θέσης, της εισόδου στα πλέι οφ και της εξασφάλισης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 32χρονος αμυντικός, ο οποίος ελλείψει του Νταμπίζα, στο ματς της Λιβαδειάς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και καθοδήγησε τους συμπαίκτες του κόντρα στον Λεβαδειακό, μια μέρα μετά την μεγάλη επιτυχία των «βυσσινί», μίλησε στο Sport.gr και την ευκαιρία που έχει η ομάδα του να κυνηγήσει το... κάτι παραπάνω.

«Αναμφισβήτητα ήταν μια σημαντική επιτυχία για την ΑΕΛ. Υλοποιήσαμε έναν μεγάλο στόχο που είχαμε απο το ξεκίνημα της σεζόν, ο οποίος ήταν να μπούμε στα πλέι οφ.

»Είχαμε μια καταπληκτική χρονιά στην οποία καταρρίψαμε αρκετά ρεκόρ, σπάσαμε το αήττητο σερί, που κρατούσε απο το 1982, σε 18 αγωνιστικές κάναμε μόλις μια ήττα, νικήσαμε τον Ολυμπιακό στον Πειραιά μετά απο 26 χρόνια, γενικότερα με τους μεγάλους είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα και θεωρώ πως απόλυτα δίκαια βγήκαμε πέμπτοι.

»Το αξίζαμε και με το παραπάνω και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας», είπε αρχικά o λαρισαίος αμυντικός, ο οποίος την ώρα της συνομιλίας μας, δεν σταμάτησε να δέχεται συγχαρητήρια απο τους φιλάθλους της ΑΕΛ, που τον αντίκριζαν στο δρόμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: