27 Απριλίου 2009

Επέστρεψε ο Τζιμπούρ, αμφίβολος ο Χουανφράν

Στην προπόνηση της ΑΕΚ επέστρεψε την Δευτέρα και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο που είχε ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια της ετοιμότητας του, τις προηγούμενες ημέρες. Ο κεντρικός αμυντικός μάλιστα, προπονήθηκε σε ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Τζιμπούρ, κάνοντας τον Μπάγεβιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου το Σάββατο (20:30), ξεχνώντας το μεταξύ τους περιστατικό της περασμένης Παρασκευής, στο βωμό της κατάκτησης ενός τροπαίου.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουανφράν, με την προπόνηση της Τρίτης να είναι πλέον ιδιαίτερα κομβική για τη συμμετοχή ή μη, του Ισπανού στον τελικό.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να προπονηθεί ούτε την Τρίτη, έστω σε ρυθμούς πιο χαλαρούς από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, είναι εξαιρετικά πιθανό να υποβληθεί σε εξέταση αρθροσκόπησης για να απαλλαγεί μια και καλή από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, Ρίκκα και Λαγός συνέχισαν την αποθεραπεία τους και την αποκατάσταση του τραυματισμού τους. Σε ό,τι αφορά τον πρώτο, οι μέρες που θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης πλησιάζουν, με τον Μπάγεβιτς να ποντάρει πολλά πάνω του, ενόψει της επόμενης περιόδου.

Στο μεταξύ, την Τρίτη (13:30) θα μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου οι Σκόκο και Σάχα, στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού σταδίου, για το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ την Τετάρτη (29/4, 12:30) θα μιλήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, μία ώρα πριν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και πάλι στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: