16 Απριλίου 2009

ΟΣΦΠ: «Τσουχτερός» ο Ούτσε

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Ικετσούκβου Ούτσε επανήλθε στο προσκήνιο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού της Χετάφε, η οποία ζητά 6 εκατ. για την παραχώρησή του. Οι Ισπανοί είχαν ενημερώσει πριν από λίγους μήνες ότι επιθυμούν το παραπάνω ποσό, αν οι Πειραιώτες ήθελαν να αγοράσουν τον παίκτη ή να τοποθετήσουν ρήτρα αγοράς στην περίπτωση που ερχόταν ως δανεικός στη χώρα μας.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν μία πληροφορία ότι οι απαιτήσεις της Χετάφε μπορεί να πέσουν μέχρι τα 2-3 εκατ. ευρώ, αλλά δεν την πιστεύουν, αφού ο διεθνής άσος έχει αγωνιστεί σε αρκετούς αγώνες από τις διοργανώσεις της UEFA. Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε διερευνητικό στάδιο, αφού θέλουν να μάθουν τιμές παικτών και να είναι έτοιμοι, όταν κλείσει το θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αν τελικά παραμείνει ο Ισπανός στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τότε θα κάνει τις εισηγήσεις του και θα ενημερώσει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ. Είναι αρκετά πιθανό στην επόμενη συνάντηση που θα έχει με τον Σωκράτη Κόκκαλη να συζητήσουν το παραπάνω θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι», εκτός του Ούτσε, εξετάζουν τις περιπτώσεις του Φερνάντο Μοριέντες της Βαλένθια, Φρανθίσκο Γέστε (για τη μεσαία γραμμή) της Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μοϊσές Ουρτάδο (για την άμυνα) της Εσπανιόλ. Εξάλλου, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε πρόταση που αφορά τον 26χρονο ακραίο μέσο, Άλβες Καρλίτος. Πρόκειται για τον Πορτογάλο άσο της Βασιλείας, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει 22 συμμετοχές και 3 γκολ στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: