16 Απριλίου 2009

Ο μάνατζερ του Πιζάρο συμβουλεύει τον Παναθηναϊκό «να κινηθεί γρήγορα»

Το όνομα του Κλαούντιο Πιζάρο είναι ένα από τα πολλά που ακούστηκαν για τον Παναθηναϊκό και ενδεχομένως να δείχνει και η πιο δύσκολη περίπτωση από τις υπόλοιπες, ακόμα και από αυτή του Ιακουίντα.

Ο 30χρονος Περουβιανός επιθετικός αγωνίζεται φέτος δανεικός στη Βέρντερ Βρέμης από την Τσέλσι.

Με τους Λονδρέζους είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο το καλοκαίρι τον Ιούλιο του 2007, οπότε μένει ελεύθερος το 2011 και όχι του χρόνου όπως λανθασμένα είχε διαρρεύσει αρχικά.

Ο Κάρλος Ντελγάδο είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος του Πιζάρο. Τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και ήταν αυτός που στην ουσία τον έπεισε να επιστρέψει, έστω και με τη μορφή δανεισμού, στην ομάδα της Βρέμης.

Το Sport.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του μεταγραφικού στόχου των πρασίνων και από την Λίμα όπου βρίσκεται, έδωσε την εντύπωση ότι ο Πιζάρο είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο τεράστια εμπόδια… Ποια είναι αυτά; Πρώτον η Τσέλσι και δεύτερον το παχυλό συμβόλαιό του (περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως). Βεβαίως υπάρχει και η λύση να παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό, αφού στο Stamford Bridge δεν φαίνεται να έχει μέλλον.

«Έχω πληροφορηθεί από τις εφημερίδες το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όπως και άλλων ομάδων. Ο Κλαούντιο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τσέλσι και εκείνη κρατάει τις τύχες του στα χέρια της. Δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πάει στον Παναθηναϊκό, γιατί πρώτα απ' όλα δεν έχουμε στα χέρια μας καμία επίσημη πληροφόρηση», είπε αρχικά ο Ντελγάδο.

Όσο για το αν έχει μιλήσει τελευταία μαζί του και του έχει μεταφέρει τα όσα γράφουν οι εφημερίδες του Περού απάντησε γελώντας: «Γνωρίζει πολύ καλά ο Κλαούντιο τι γράφεται εδώ». Για το αν υπήρξε όντως επικοινωνία του Χενκ Τεν Κάτε με τον Πιζάρο, ο Ντελγάδο υποστήριξε ότι δεν γνώριζε!

Πάντως, αυτό που ξεκαθαρίστηκε από την πλευρά του μάνατζερ του 30χρονου Περουβιανού επιθετικού είναι το εξής: «Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η Τσέλσι. Ο Παναθηναϊκός αν ενδιαφέρεται για την απόκτησή του θα πρέπει να απευθυνθεί στην Τσέλσι.

»Αν οι άγγλοι πουν στον Κλαούντιο ότι δεν θα ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να φέρουμε στη διοίκηση προτάσεις.

»Αν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πραγματικά, θα τον συμβούλευα να κινηθεί γρήγορα. Ο Κλαούντιο είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης και είμαι σε θέση να γνωρίζω πως οι άνθρωποι της Βέρντερ είναι απολύτως ευχαριστημένοι και θα ήθελαν να τον έχουν στη διάθεσή τους και τη νέα χρονιά..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: