7 Απριλίου 2009

Οριστικά νοκ άουτ ο Κυργιάκος για περίπου ένα μήνα

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Σωτήρη Κυργιάκου, καθώς μετά την εξέταση που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε θλάση Α' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο με τον χρόνο της αποθεραπείας του διεθνή αμυντικού, να εκτιμάται από τρεις έως και τέσσερις εβδομάδες.

Πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον η «Ένωση» προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 2/5, η συμμετοχή του 29χρονου ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού σταδίου, θα είναι εξαιρετικά οριακή.

Κι αυτό γιατί ακόκα και αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, θα προέρχεται από 2-3 προπονήσεις, μετά από διάστημα ένος μήνα!

Αντίθετα με τον Κυργιάκο, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν οι Καφές και Χουανφράν, οι οποίοι μάλιστα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, εκεί όπου θα ταξιδέψουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Χουανφράν, Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Πελετιέρι, Ενσαλίβα, Χετεμάι, Μαντούκα, Εντίνιο, Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Ντιούφ, Μπερνς, Ταχτσίδης.

Οι Μάχο και Παυλής συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ενδυνάμωσης, όπως άλλωστε συνεχίζουν και οι Ρίκκα, Λαγός.

Τελευταία προπόνηση για την ΑΕΚ πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (17:00), είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ στις 16:00 η ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: