1 Απριλίου 2009

Σε θέση να παίξει ο Σέρβος. Με Ντάρκο στην φιέστα...

Με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να αγωνίζεται για λίγα λεπτά θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι - φιέστα, στο οποίο θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός. Οι εξετάσεις του Σέρβου δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του.

Ειδικότερα, ο Κοβάσεβιτς υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε εξετάσεις και τα αποτελέσματά τους άφησαν ικανοποιημένο τον καρδιολόγο, Πάνο Σταματόπουλο, ο οποίος έσπευσε να τον ενημερώσει για την θετική κατάληξη της υπόθεσης. Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση ενθουσίασε το Ντάρκο που θα πάρει και πάλι την θέση του στην επίθεση του Ολυμπιακού, έστω και για λίγα λεπτά.

Ετσι, θα γίνει πραγματικότητα τόσο η επιθυμία του ίδιου αλλά και των φιλάθλων της ομάδας που ήθελαν να δουν αγωνιζόμενο τον 36χρονο φορ για ακόμα μία φορά. Γίνεται κατανοητό, ότι η εκδήλωση της φιέστας θα γίνει ακόμα πιο λαμπερή, αφού δύο μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου όπως ο Τζόρτζεβιτς και ο Κοβάσεβιτς, θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση μπροστά στο κοινό τους.

Αγνωστο όμως παραμένει ωστόσο σε ποιο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί η φιέστα. Πιθανότερο σενάριο αποτελεί να πραγματοποιηθεί απέναντι στην Λάρισα (29η αγωνιστική) αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί την τελευταία αγωνιστική με τον Θρασύβουλο και αφού αποφασιστεί να γίνει αλλαγή έδρας και ο αγώνας γίνει στο Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: