21 Απριλίου 2009

Ταξιδεύει για Αργεντινή ο Αντωνίου

Για την Αργεντινή θα αναχωρήσει την Τρίτη του Πάσχα ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστας Αντωνίου, προκειμένου να συναντηθεί με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και να τσεκάρει ιδίοις όμμασι τους παίκτες που έχει προτείνει ο σκάουτερ του "τριφυλλιού".
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει και οι παίκτες της Λατινικής Αμερικής βρίσκονται πάντα ψηλά στη λίστα των "πρασίνων".
Ο σκάουτερ του "τριφυλλιού", Χουάν Ραμόν Ρότσα, έχει "χτενίσει" τα γήπεδα της Αργεντινής και το μπλοκάκι του έχει γεμίσει σημειώσεις με ποδοσφαιριστές που μπορεί να προσφέρουν στην ομάδα.
Έτσι, όπως επιβεβαιώνεται και επίσημα από την "πράσινη" ΠΑΕ, ο Κώστας Αντωνίου θα έχει συνάντηση με τον Ρότσα στην χώρα του ταγκό ώστε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τους παίκτες που παρακολούθησε ο σκάουτερ της ομάδας.
Ως γνωστόν, από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, το "τριφύλλι" εξετάζει την περίπτωση του δεξιού μπακ της Εστουδιάντες, Μάρκος Ανχελέρι.
Στα αγωνιστικά, μετά από το ρεπό του Πάσχα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη. Ο Χενκ Τεν Κάτε έχει ορίσει διπλές προπονήσεις Τρίτη και Τετάρτη, ενώ έχει προειδοποιήσει τους παίκτες πως όποιος παρουσιαστεί υπέρβαρος, θα πληρώσει πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: