22 Απριλίου 2009

Εξηγήσεις από Εντίνιο, χαμόγελα για Κυργιάκο και Τζιμπούρ

Ενώπιον του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Στέλιου Μανωλά βρέθηκε την Τρίτη ο Εντίνιο, απολογούμενος για τις δηλώσεις που είχε κάνει σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας υποστηρίζοντας δεν είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της περιόδου.

Ο Πορτογάλος επιθετικός εξήγησε ότι η συνέντευξη είχε δοθεί 15 μέρες νωρίτερα από την έκδοσή της, λίγο μετά δηλαδή από το επεισόδιο που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την κλήση του σε απολογία. Υποστήριξε ότι τα συναισθήματά του έχουν αλλάξει, ότι είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ και ότι θεωρεί το θέμα λήξαν.

Χαμόγελα για Κυργιάκο, Τζιμπούρ

Μετά το τετραήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία τους για το ματς με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος ανέβασε ρυθμούς, ακολούθησε μέρος του προγράμματος και σκόρπισε χαμόγελα σχετικά με την συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 2 Μαΐου, καθώς την Τετάρτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται και ο Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός έκανε ατομικό με τρέξιμο και ασκήσεις με τη μπάλα και οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη συμμετοχή του στον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: