12 Απριλίου 2009

Στοίχημα Γαλλία: Συνεχίζεται η μάχη στην κορυφή

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για τις ομάδες στην κορυφή της Ligue 1. Η Marseille και η Lyon, έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη απέναντι σε Grenoble και Monaco αντίστοιχα. Αντίθετα μια πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση θα είναι αυτή της Lille με την PSG.

Lille - PSG

Η αναμέτρηση της Lille με την PSG, είναι σίγουρα από τις πιο ενδιαφέρουσες της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι μετράνε τέσσερεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και πλέον μπορούν να ονειρεύονται για κάτι παραπάνω χωρίς αυτό να αποτελεί άμεσο στόχο. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Rudi Garcia, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Tulio De Melo και Emil Lyng, ενώ και ο Yohan Cabaye δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αφού είναι τιμωρημένος. Η PSG έχει ακόμα σαν στόχο την πρώτη θέση της βαθμολογίας, και δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες. Ο Paul Le Guen αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά στο αρχικό σχήμα τους Claude Makelele, Ludovic Giuly και Zoumana Camara ο οποίος εξέθεσε την ποινή του. Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Sylvain Armand.

Lyon - Monaco

Οι γηπεδούχοι θέλουν να πανηγυρίσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, και να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία. Θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Jeremy Toulalan, Cesar Delgado και Sidney Govou. Ο προπονητής της Monaco, Ricardo, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή καθώς η θέση τους στο πάγκο της ομάδας είναι υπό αμφισβήτηση. Οι φιλοξενούμενοι θα ακολουθήσουν μια πιο συντηρητική προσέγγιση έχοντας την ισοπαλία σαν πρώτο στόχο. Μοναδική απουσία για την Monaco, θα είναι αυτή του τιμωρημένου Dario Simic.


Δεν υπάρχουν σχόλια: