3 Απριλίου 2009

Καμία ανησυχία για Ντιόγο

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Ολυμπιακού, Λουίς Σάντο Ντιόγο, υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα για μια σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο, το οποίο ήταν αρνητικό. Καλύτερα οι Νικοπολίδης και Μπελούτσι. Πρόστιμο 8.000 ευρώ, για όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, γυμνάστηκαν το πρωί της Παρασκευής. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντομί, ενώ οι Μπελούτσι και Νικοπολίδης συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, όπως και ο Στολτίδης.
Θεραπεία έκανε ο Μήτρογλου, ενώ ο Ντιόγο που έχει από την προπόνηση της Πέμπτης μια σύσπαση στον αριστερό δικέφαλο, υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα το οποίο ήταν αρνητικό. Το Σάββατο, οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 19:00.
Εν τω μεταξύ, ο Βασίλης Τοροσίδης έχει… κλέψει καρδιές και είναι σχεδόν σίγουρο, πως το καλοκαίρι θα έρθουν προτάσεις απόκτησής του, από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η Μπάγερν Μονάχου κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκε, ενώ ομάδες από Γαλλία και Ολλανδία, τσεκάρουν συχνά τον Έλληνα αμυντικό, που πέρα από τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό, τα πηγαίνει περίφημα και ως αριστερός μπακ στην Εθνική ομάδα.
Τέλος, στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κινητικότητα και όλοι περιμένουν την επιστροφή Κόκκαλη από την Αμερική, για να δρομολογηθούν εξελίξεις, σε όλα όσα… καίνε την ομάδα. Ανανέωση συμβολαίου με Βαλβέρδε, αλλά και ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, θα απασχολήσουν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, που έπειτα θα μιλήσει και για μεταγραφικές κινήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: