24 Απριλίου 2009

Πρόκληση η Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός για τον Αργεντινό Μόουτε

Στην Αργεντινή βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Αντωνίου και οι πληροφορίες μιλούν για επίσημη προσφορά του Παναθηναϊκού στην Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Πάμπλο Νικολά Μόουτσε.

Το όνομα του 22χρονου Αργεντινού αριστεροπόδαρου χαφ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού. Η πρόταση στην Μπόκα έχει ήδη γίνει, η οποία η ομάδα του Μπουένος Αϊρες φαίνεται ότι θα αποδειχθεί σκληρή στις διαπραγματεύσεις.

«Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Είμαστε ενήμεροι και περιμένουμε τις εξελίξεις. Σίγουρα η Ευρώπη αποτελεί μία τεράστια πρόκληση για τον Πάμπλο. Θα δούμε πως θα πάνε οι συζητήσεις των δύο ομάδων και αν επέλθει συμφωνία, τότε μπορούμε να ξαναμιλήσουμε» εξήγησε ο μάνατζερ του παίκτη, Μαρσέλο Κουπάρι.

«Προς το παρόν ο Πάμπλο δεσμεύεται με συμβόλαιο και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό σχόλιο από τη στιγμή που υπάρχουν οι συζητήσεις των δύο ομάδων και δεν έχουν καταλήξει πουθενά» συμπληρώνει.

Σχετικά με το εάν θα ενδιέφερε τον Μόουτσε να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού», ο Κουπάρι απάντησε με νόημα:

«Θα τον ενδιέφερε η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, σε ένα κλαμπ που έχει γνωστό όνομα στην Ευρώπη, όπως είναι φυσικά ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω να έγινα κατανοητός».


Δεν υπάρχουν σχόλια: