7 Απριλίου 2009

Στηρίζει τεν Κάτε ο Πατέρας

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκος Πατέρας, εξέφρασε για μία ακόμα φορά τη στήριξή του στο πρόσωπο του Χενκ τεν Κάτε. Στο περιθώριο της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, ο Πατέρας προχώρησε σε σχετική δήλωση για τον Ολλανδό προπονητή.
"Στον Παναθηναϊκό όλα είναι καλά. Στηρίζουμε τον προπονητή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των πλέι οφ", είπε χαρακτηριστικά ο Πατέρας. Ερωτηθείς για το μεταγραφικό σχεδιασμό ο πρόεδρος του "τριφυλλιού" είπε: "Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Σκοπός μας είναι να μη γίνουν σπατάλες και λάθη. Στο τέλος Μαΐου θα ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφή, τώρα αν θα είναι μεγάλο όνομα θα το δείτε".

Ο Πατέρας διέψευσε τις φήμες περί πιθανής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου: "Αυτά είναι παραμύθια. Έχουμε περίπου 20 με 25 εκ. ευρώ υπόλοιπο από την προηγούμενη αύξηση".

Όσο για τις διαρροές στα αποδυτήρια, που έχουν ενοχλήσει και τον προπονητή της ομάδα, ο Πατέρας τόνισε: "Δεν είμαι σίγουρος αν αυτές οι διαρροές είναι από τα αποδυτήρια. Γράφονται πολλά που είναι στη σφαίρα του κουτσομπολιού και ορισμένα χωρίς να υπάρχει απόδειξη".

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για το γηπεδικό και είπε: "Θέλουμε πριν το Πάσχα να πάρουμε έγκριση για να ξεκινήσουν οι εκσκαφές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: