26 Απριλίου 2009

Σεμπάστιαν και... Σεμπαστιάν στη λίστα του Τεν Κάτε

Ο Ουρουγουανός επιθετικός Σεμπάστιαν Μπάλσας της Ρασίνγκ Κλουμπ Μοντεβιδέο είναι η νέα... είσοδος στην ονοματολογία του τελευταίου καιρού για παίκτες που φέρεται να ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday» ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση ύψους 1,2 εκ. ευρώ για την απόκτηση του 23άχρονου Ουρουγουανού φορ, που έχει και ισπανικό διαβατήριο. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Ραούλ Ροντρίγκες, που επιβεβαίωσε την πρόταση.

«Είναι αλήθεια ότι πριν από μερικές μέρες συναντήθηκα με τον Κώστα Αντωνίου στο Μπουένος Αϊρες. Ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού μου κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Μπάλσας και εγώ ζήτησα διορία μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα για να απαντήσω.

»Δεν θέλω να αναφερθώ στα οικονομικά μεγέθη της προσφοράς, η οποία αφορά την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη. Θα μιλήσω με τα μέλη της διοίκησης και θα απαντήσουμε πολύ σύντομα.

»Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλη πρόταση για τον παίκτη. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω. Χρειάζεται λίγη υπομονή», ανέφερε ο Ροντρίγκεζ.

Ο 23άχρονος (5/3/86) επιθετικός με εντυπωσιακό ύψος (1,97) και με το παρατσούκλι «τορέρο» («ο ταυρομάχος»), κάνει πολύ καλή χρονιά φέτος στην Ουρουγουάη έχοντας πετύχει 7 γκολ σε 22 ματς.

Ο Κώστας Αντωνίου πάντως το Σάββατο παρακολούθησε μαζί με τον Ρότσα το ματς της Εστουντιάντες με τη Νιουέλς Ολντ Μπόις και την Κυριακή θα δούν από κοντά τον αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με τη Χιμνάσια Χουχούι.

Την Τρίτη ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει στην Αθήνα και την Τετάρτη θα παραστεί στο συμβούλιο της ΠΑΕ για να ενημερώσει τους διοικούντες για τις συζητήσεις στην Αργεντινή.

Τέλος, όσον αφορά στην ευρωπαϊκή αγορά οι «πράσινοι» δεν έχουν καταθέσει τα όπλα για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ.

Ο Γάλλος αμυντικός που αγωνίζεται δανεικός στην Μπόλτον από τη Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης κοστολογείται από τους ρώσους γύρω στα 4 εκ. ευρώ, αλλά ο ίδιος φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: