2 Απριλίου 2009

Ο Γκαγκάτσης στον Ολυμπιακό: Συγχαρητήρια Σωκράτη...

Προσοχή αυτά που ακολουθούν δεν τα λέμε εμείς οι... αντι-Ολυμπιακοί, αν και τα προσυπρογράφουμε: "

"Έχω προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και πρόκειται να αποδεχτώ μία από αυτές"… Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό "Κρήτη TV" ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης. Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα όσα είπε ο άνθρωπος που ηγήθηκε επί 7 χρόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου… Κάθε άλλο… Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο κύριος Γκαγκάτσης σε σχέση με όλους εμάς…

Αν πράγματι λοιπόν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης του έχει προτείνει να εργαστεί στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, τότε θα πρέπει να του δώσουμε… συγχαρητήρια! Γιατί; Μα γιατί θα δικαιώσει όλον το θόρυβο που επί χρόνια γίνεται από τους εχθρούς της ομάδας περί δήθεν ελέγχου της διαιτησίας από τον Ολυμπιακό, περί "κάλπικων" πρωταθλημάτων και περίεργων σχέσεων με την ΕΠΟ.
Συγχαρητήρια λοιπόν… Παίξτε το παιχνίδι εντυπώσεων των αντιπάλων και καταστήστε τον Ολυμπιακό υπόλογο για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην ιστορία του! Ωστόσο και σεις μετά κύριοι στη διοίκηση της ομάδας, θα είστε υπόλογοι απέναντι στον Ολυμπιακό, τον κόσμο και την ιστορία του…"

Αυτά τα γράφει ο www.gavros.gr. Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο από την πλευρά μας...


Δεν υπάρχουν σχόλια: