7 Μαρτίου 2009

Στοίχημα Premier League: Σφήνα στο κύπελλο

Σ' ένα Σαββατοκύριακο, που δεν υπάρχει αγωνιστική στην Premier League, λόγω των αγώνων του κυπέλλου Αγγλίας, οι δύο ομάδες μπαίνουν σφήνα στο FA Cup και αγωνίζονται για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Sunderland-Tottenham

Στο Stadium of Light, οι δύο ομάδες αναμετρώνται όντας ισόβαθμες στον πίνακα, αλλά με την Tottenham να υπερτερεί λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η απόστασή τους είναι τέσσερεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και φυσικά κάθε άλλο παρά έχουν ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονής.

Οι «Μαύρες Γάτες» ηττήθηκαν μετά από τέσσερα παιχνίδια, εκτός έδρας από τη Liverpool, σ' ένα παιχνίδι, όπου ουσιαστικά είχαν μία και μόνη ευκαιρία, αλλά αυτή ήταν η πρώτη του αγώνα και απ' τις δύο ομάδες και θα μπορούσε να είχε αλλάξει την εικόνα του αγώνα. O Φιλανδός μέσος Tainio είναι τραυματίας και θ' απουσιάσει από την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, όπως απουσίασε και απ' το παιχνίδι με τη Liverpool.

Τα «Σπιρούνια» διέλυσαν εντός έδρας τη Middlesbrough με 4-0, έχοντας έτσι δύο συνεχόμενες νίκες και ενώ ενδιάμεσα είχαν αποκλειστεί από το κύπελλο UEFA, αλλά είχαν χάσει και τον τελικό του Carling Cup, απ' τη Manchester United. Ίσως επιστρέψει ο αρχηγός King, ενώ εκτός παραμένουν οι Defoe και Hutton.


Gif Banners Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: