5 Μαρτίου 2009

Έτοιμοι Τζιμπούρ, Καφές, Χουανφράν

Ιδιαίτερη προσοχή για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού διαθέτουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αλλά και την πίστη για νέα νίκη, αυτήν τη φορά επί της Ενωσης.
Παράλληλα πιστεύει πολύ και στις δυνατότητες των φιλοξενουμένων, αλλά και στον ενθουσιασμό των νέων παικτών. Γι αυτό το λόγο ο «Ντούσκο» συνεχίζει τις προπονήσεις τις ΑΕΚ σε ρυθμούς υψηλής έντασης, ενώ έχει ζητήσει από την ομάδα να μην υποτιμήσει τους σερραίους, για να μην την «πατήσουν» όπως ο, συγκάτοικος στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός στο πρόσφατο ματς του κυπέλλου.
Εξάλλου, στις Σέρρες η ΑΕΚ θα έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα απουσιών, καθώς εκτός των τραυματιών Ρίκκα, Λαγού και Μάχο που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και ενδυνάμωσης, θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Πλιάτσικας και Κυργιάκος, με τον δεύτερο να χάνει και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, για την 27η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: