5 Μαρτίου 2009

Και στη Ρουμανία έφτασε η... χάρη του Κόκκαλη!

Τι λένε οι εφημερίδες για τον Κόκκαλη στη Ρουμανία;

Όλα τα άπλυτα του Κόκκαλη βγάζει η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα ROMANIA MARE η οποία χαρακτηρίζει ευθέως το Σωκράτη Κόκκαλη ως απατεώνα και κάνει σημαντικές αποκαλύψεις. Αιτία η φημολογούμενη αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ας απολαύσουμε τη μετάφραση του άρθρου:

Μία ερώτηση την ημέρα...

Είναι αλήθεια ότι ο έλληνας επιχειρηματίας Κόκκαλης – όπως έγραψε ο Τύπος ενδιαφέρεται να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα Rapid Βουκουρεστίου, είναι ένα και το αυτό με τον απατεώνα του ΟΤΕ, την κρατική εταιρεία τηλεφωνίας στην Ελλάδα; Αυτήν που έχει λάβει εδώ και χρόνια, χωρίς διαγωνισμό, την επικερδή Romtelecom με συνδρομητές και υπηρεσίες και οδήγησε πολλούς να εγκαταλείψουν το σταθερό τηλέφωνο.

Ο κομμουνιστής Κόκκαλης, ήταν ένας πολιτικός πρόσφυγας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, όπου και αγόρασε παλιές τηλεφωνικές συσκευές, τις οποίες στη συνέχεια πωλούσε στο ελληνικό κράτος με σημαντικά κέρδη.

Μαζί με τον Τσουκαλίδη ένα άλλο Έλληνα κομμουνιστή, που ήταν πρόσφυγας στη Ρουμανία και απόφοιτος του Πολυτεχνείου του Βουκουρεστίου, επωφελήθηκαν από τη διαφθορά των υπουργών Τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας στην δεκαετία του ‘90, πήγαν ως αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και από το αεροδρόμιο, πήγαν προς τα νησιά, στην παραλία και απόλαψαν την παράνομη σύμβαση (πώλησης) με τη Romtelecom.

Οπαδοί της Rapid πρέπει να θυμηθείτε το «Δούρειο Ίππο» και να δείτε ποιο είναι το πραγματικό ενδιαφέρον όταν υπάρχει λόγος για ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για τα αθλητικά.

Τι λένε οι Ρουμάνοι Σωκράτη;

Θα κάνεις άραγε μήνυση;"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Από το troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: