1 Μαρτίου 2009

Οι απαράδεκτοι του Ολυμπιακού...

Μερικά λογάκια για τα παλικάρια μας. Κουρασμένοι, ε; Γιατί πληρώνεστε; Για να παίζετε μια φορά το μήνα; Τι σας ζητήσαμε; Να νικήσετε τον ΠΑΟ και να τον τελειώσετε. Αντ' αυτού είδαμε και πάλι μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και το κυριότερο χωρίς πάθος και ψυχή. Αν δεν μπορείτε να αντέξετε σε διάρκεια πηγαίνετε σε καμιά άλλη ομάδα. Τι σας φταίει τώρα; Κόπωση κι αηδίες; Μπάλα δεν παίζετε; Τι είστε; Στην οικοδομή σας έβαλαν να δουλέψετε (με όλο τον σεβασμό στους εργάτες που ματώνουν κάθε μέρα για να βγάλουν το μεροκάματο);
Αυτοί οι άνθρωποι τι να πουν; Φυσικά παίρνουν το ελάχιστο απέναντι σε αυτά που πληρώνεστε. Τον κόσμο δεν τον σέβεστε; Αντί να μπείτε μέσα και να τους φάτε, παίξατε σαν τιτίκες. Με παίκτη παραπάνω παίζατε μια 35 λεπτά και δεν κάνατε ούτε μια φάση της προκοπής. Ναι, δεν χάσαμε. Επιτυχία! Όπως σας λέμε τα καλά, θα σας λέμε και τα κακά. Στον Ολυμπιακό είστε, ξυπνήστε.
Εδώ πρέπει να κερδίζεις κάθε φορά. Χαϊδεμα τέλος. Αντί να κάνουμε σήμερα φιέστα για τον τίτλο, μας βγήκε η ψυχή για να τελειώσει το παιχνίδι. Λες και παίζατε φιλικό. Οι άλλοι είχαν κάτσει πίσω σε φουλ κατενάτσιο για να πάρουν την ισοπαλία και εμείς δεν κάναμε ούτε μισή φάση. Δεν είναι το πρώτο ματς. Μέσα στο 2009 δεν έχουμε δει ένα παιχνίδι της προκοπής. Από το κακό στο χειρότερο πάμε. Αδιαφορία, αλαζονεία και χαλάρωση. Απαράδεκτοι!

Από το gavros

Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: