1 Μαρτίου 2009

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός που έπρεπε να κερδίσει! Εξαιρετική η διαιτησία Σπάθα...

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Από ένα υπέρ τους ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τους «πράσινους» να καταγράφουν τη σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα.
Στο 70’ ο Καραγκούνης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Γκαλίνοβιτς.
Μάλιστα, η μεγαλύτερη στιγμή τους καταγράφτηκε στο 88’ με την κεφαλιά του Μπελούτσι. Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 58’, μετά την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που δέχτηκε ο Σαριέγκι.
Ανύπαρκτο οφσάιντ στο 90 εις βάρος του Παναθηναϊκού, από λάθος υπόδειξη του επόπτη και ενώ ο Κλέιτον είχε ανατραπεί από τον Πάντο.
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο-παρότι έπαιζε με 10 πάικτες- την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη και μοναδική ευκαιρία του στο 88!
Εξαιρετική η διαιτησία του Σπάθα, που έδωσε υποσχέσεις για καλύτερες μέρες.
Αποδοκιμασίες εις βάρος των παικτών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα...

ΥΓ: Απαράδεκτη μετάδοση από τον για πολλά χρόνια ΥΠΑΛΛΗΛΟ του Κόκκαλη (στον Flash) Κώστα Βερνίκου! Είδε πέναλτι σε μια φάση που έγινε σύγκρουση έξω από την περιοχή και τρεις τέσσερις κόκινες κάρτες που "έπρεπε" να δοθούν(ακόμη) σε παίκτες του Παναθηναϊκού.
Να τον χαίρετε η ΕΡΤ και ο Παναγόπουλος...


Δεν υπάρχουν σχόλια: