6 Μαρτίου 2009

"Παιδάκια" οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία στηρίζει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, τον αθλητικό διευθυντή, Κώστα Αντωνίου, αλλά και τον προπονητή, Χενκ τεν Κάτε. "Κράξιμο" στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποκαλούνται "παιδάκια"…

Η ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα:

"Είμαστε σίγουροι πως ο πρόεδρος, θα κάνει αυτά που πρέπει, για να ξεριζώσει την κακή νοοτροπία. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, διότι μέσα από τις επαφές που είχαμε μαζί του, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και χρόνια στον Παναθηναϊκό, έχουμε βρει στο πρόσωπο του, έναν άνθρωπο που ό,τι λέει το κάνει πράξη και μοιράζεται το ίδιο όραμα με εμάς".
"Επίσης, εμπιστοσύνη έχουμε και στα περισσότερα μέλη του Δ.Σ., που με πράξεις, συμβάλουν στην αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας, στο διευθυντή του τμήματος και στον προπονητή, παρά τα όποια λάθη μπορεί να έχουν κάνει, διότι ξέρουμε ότι κάθε τους κίνηση, είναι στη σωστή κατεύθυνση και αποσκοπεί στο καλό της ομάδας".
"Και φυσικά, για όλα δε φταίνε τα "παιδάκια", που έχουν την τιμή να φοράνε με το τριφύλλι, αλλά εμείς! Εμείς που κάνουνε ρεκόρ στα διαρκείας, εμείς που κάνουμε κάθε λίγο και λιγάκι sold out στο ΟΑΚΑ για πλάκα, εμείς που φέτος έχουμε στηρίξει παντού, εμείς που σαν πανηγυρτζήδες, με την πρώτη αποθεώνουμε κάποια παικτάκια, που στην τελική κάνουν ζημιά.
Κύριοι -ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού-, όσοι δεν αντέχετε το βάρος των τριών στόχων στη σεζόν, όσοι ενδιαφέρεστε μόνο για την προσωπική σας προβολή και την τσέπη σας και όσοι τέλος πάντων δεν λέτε να κατανοήσετε που έχετε την τιμή να παίζετε, κάντε μας μια χάρη και αδειάστε μας τη γωνιά!".

"Όλα τα άλλα τμήματα, έχουν πολλούς τίτλους στο στόχαστρο και προτιμούμε να είμαστε εκεί…".

Δεν υπάρχουν σχόλια: