31 Μαρτίου 2009

Στοίχημα A' Αγγλίας:Οριακά παιχνίδια

ΓΕΟΒΙΛ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

ΓΕΟΒΙΛ: Πολύ σημαντική νίκη, 1-0 τη Σουίντον, η πρώτη της με τον Σκίβερτον στον πάγκο. Πολύ δυνατό και νευρικό ματς, με τη Γέοβιλ να έχει τσαμπουκά, να παίρνει προβάδισμα στο 33' και να κρατάει στο δεύτερο μέρος, όταν η Σουίντον προσπάθησε να αντεπιτεθεί. Στα θετικά, και η εμφάνιση των δανεικών, του πιτσιρικά φορ Ομπίκα (2/1, Τότεναμ), που πέτυχε το γκολ, του έμπειρου γκολκίπερ Γουίλ (1/0, Μπρίστολ Σ.), που ήταν παρών όποτε χρειάστηκε, και του καλού χαφ Νομπλ (1/0, Μπρίστολ Σ.).

Λογικά, την ίδια εντεκάδα θα δούμε και σήμερα στο ματς ζωής ή θανάτου με τη Νορθάμπτον. Θέσεις πάντως στον πάγκο διεκδικούν ο δεξιός μπακ Αλκοκ (27/1, 4 αλλ.) και ο σέντερ μπακ Μπράουν (19/3, 6 αλλ.). Παραμένει εκτός ο ίδιος ο Σκίβερτον (25/2, σέντερ μπακ).

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ: Σε γενικές γραμμές δίκαια, πήρε το 1-1 στο Καρλάιλ. Καλύτερη στο α΄ μέρος, είχε δύο δοκάρια και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ. Τελικά, το σκορ του α' ήταν 1-1 και στο β' δέχθηκε πίεση, όμως, και με τη βοήθεια της τύχης, άντεξε ως το τέλος.
Τραυματίστηκε και όλα δείχνουν ότι μένει εκτός ο καλός χαφ Γκάτριντζ (20/2). Παραμένουν εκτός ο νεαρός δανεικός πολυσύνθετος δεξιός μπακ Μάγκναϊ (2/0) και ο χαφ Γκίλιγκαν (28/3, 7 αλλ.).

ΜΙΛΓΟΥΟΛ- ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Με τη ρέντα που την ακολουθεί σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες, και με ένα γκολ στο 90΄, κέρδισε 1-0 στο Κρου (6η νίκη στα 7 τελευταία και 6η συνεχόμενη εκτός έδρας) και συνεχίζει να βλέπει τη 2η θέση. Την άξιζε πάντως τη νίκη της, καθώς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα, είχε τις πιο καθαρές φάσεις και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί νωρίτερα.

Μια αναγκαστική αλλαγή σήμερα, καθώς τραυματίστηκε το Σάββατο και μένει εκτός ο έμπειρος φορ Χάρις (31/8, 12 αλλ.). Οσον αφορά τους υπόλοιπους γνωστούς τραυματίες, τον χαφ Αμπντού (30/1, 4 αλλ.), τον δανεικό δεξιός μπακ Ντάφι (10/0), τον δεξιός μπακ/χαφ Χάκετ (22/0, 7 αλλ.) και τον κάπτεν σέντερ μπακ Ρόμπινσον (26/2) -οι δύο τελευταίοι μακροχρόνια απόντες- το πιθανότερο είναι να μην επιστρέψει κανείς.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ: Καθαρή και δίκαιη ήττα, 3-0 στο Σκάνθορπ. Το πάλεψε μέχρι ενός σημείου, φωνάζει για ένα πέναλτι στις αρχές της επανάληψης (1-0 τότε), αλλά η τελική ανάλυση ήταν πως απέναντί της είχε έναν καλύτερο αντίπαλο.

Τραυματίστηκε και μένει εκτός ο χαφ Τζάκσον (28/4, 6 αλλ.), που μόλις είχε επιστρέψει από άλλο τραυματισμό. Κατά τα άλλα, ίδια αποστολή, αφού παραμένουν εκτός ο αναπληρωματικός σέντερ μπακ Κόιν (14/0, 2 αλλ.) και ο φορ Γκιλέσπι (17/4, 9 αλλ.), όπως και ο μακροχρόνια τραυματίας σέντερ μπακ Ριντ (26/1).

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

ΜΠΡΙΣΤΟΛ Ρ.: Με κέφι και διάθεση, κέρδισε καθαρά και εύκολα 2-0 τη Στόκπορτ. Κεφάλι στο σκορ από το 4' και αφεντικό σε όλο το ματς, με λίγη προσοχή θα μπορούσε να είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Τρόλοπ πειραματίστηκε για πρώτη φορά φέτος παίζοντας με τρία φορ σε ένα επιθετικογενές 4-3-3. Ο μάνατζερ της Μπρίστολ Ρόβερς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσαρμογή των παικτών του και άφησε να εννοηθεί ότι θα συνεχίσει στην ίδια λογική και σήμερα.

Επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο δεξιός μπακ Γκριν (24/0, 3 αλλ.). Αντίθετα, δύσκολα είναι τα πράγματα για τον δεξιό μπακ-χαφ Πάιπ (32/1, 3 αλλ.), που δεν έπαιξε, και τον αριστερό χαφ Χιουζ (37/6), που έγινε αναγκαστική αλλαγή. Και οι δύο θα περάσουν από τεστ, όμως οι πιθανότητες, ειδικά για τον Χιουζ, είναι εναντίον τους.

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Πρώτη νίκη μετά από ένα αρνητικό σερί εφτά αγώνων, 1-0 στο Χέρεφορντ. Δίκαιη σε γενικές γραμμές η νίκη της, σε ένα πάντως ανοιχτό ματς όπου και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις και αμφότεροι οι γκολκίπερ βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα.

Η 19μελής αποστολή που ήταν στο Χέρεφορντ έμεινε από το Σάββατο στη νοτιοδυτική Αγγλία, ώστε να μην επιβαρυνθεί από τα ταξίδια, και ο Κλαρκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Παραμένει εκτός ο δεξιός μπακ Χόλντσγουερθ (33/0, 3 αλλ.).

Σε λίγο οι προτάσεις μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: