9 Μαρτίου 2009

Στοίχημα Β' Γερμανίας: Μάχη για τα μπαράζ

ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ηταν τυχερή, αλλά και αποτελεσματική στη νίκη με 1-2 επί της Ααχεν, καθώς βρέθηκε να χάνει με 1-0 και η αντίπαλός της είχε δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ο κόουτς Πέτερ Νόιρουρερ τόνισε: «Σήμερα δεν ήμαστε η καλύτερη ομάδα αλλά αισθάνομαι τυχερός που κατακτήσαμε του τρεις βαθμούς».

Ο Γερμανός τεχνικός την έχει οδηγήσει σε αήττητο σερί 9 συνεχόμενων αγώνων, γεγονός που έβγαλε την ομάδα από τη μετριότητα και την επανέφερε στη διεκδίκηση της ανόδου. «Ο προπονητής έφερε νέα ζωή στην ομάδα», είπε ευχαριστημένος ο πρόεδρος Βάλτερ Χέμλιχ.

Ο Νόιρουρερ έθεσε ξεκάθαρο στόχο για το προσεχές παιχνίδι: «Κοιτάμε μόνο τη νίκη. Θέλουμε να γεμίσουν το γήπεδο οι οπαδοί μας, γιατί χωρίς τον 12ο παίκτη της ομάδος δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα». Πλήρης η αποστολή.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Στάρκε – Κόρζινιτς, Μπρτσένσκα, Σλίκε, Βεϊνό – Μπότζεκ, Γκρλιτς, Τίφερτ – Χέλερ, Κουεμάχα, Μακιαντί.
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Στάθηκε άτυχη στο τέλος του παιχνιδιού με τη Μάιντζ, όπου έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι. Ωστόσο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων χαρακτηρίζεται δίκαιο το τελικό 0-0. Ο τεχνικός της, Μίχαελ Οένινγκ, δήλωσε: «Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και κάναμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Τώρα θα δουλέψουμε για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Το παιχνίδι με τη Ντούισμπουργκ είναι αγώνας χωρίς αύριο για τη Νυρεμβέργη, καθώς σε περίπτωση που ηττηθεί, θα αποχαιρετήσει τις όποιες ελπίδες της για διεκδίκηση της ανόδου.

Ο Οένινγκ πιστεύει ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι: «Παίζονται πολλά και για τις δύο ομάδες στο συγκεκριμένο αγώνα. Θέλουν και οι δύο μόνο νίκη, γι’ αυτό πιστεύω ότι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, θα είναι ένας πολύ ανοιχτός αγώνας».

Με τις επιστροφές του επιθετικού Αϊγκλερ (20/5 και 4 ασίστ), ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, και του μέσου Κλούγκε (13/3 και 3 ασίστ), ο οποίος ξεπέρασε τη γρίπη που τον ταλαιπωρούσε, είναι πλήρης η αποστολή.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-1-3-2): Σέφερ – Ντίκμαϊερ, Μαρόχ, Βόλφ, Πινόλα – Ράιναρτς – Κλούγκε, Μίνταλ, Φράντς – Αϊγκλερ, Μποάτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: