8 Μαρτίου 2009

Τούμπα: Οι... κότες ζητάνε αναβολή του ντέρμπι!

Να μην διεξαχθεί το ντέρμπι που ήταν προγραμματισμένο για τις 19:00 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ζητάει ο Ολυμπιακός λόγω της «ηλεκτρισμένης» ατμόσφαιρας που επικρατεί μέσα αλλά και έξω απ’ τον αγωνιστικό χώρο.
Η κατάσταση στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» είναι τεταμένη με τους παίκτες να «κλαίνε» απ’ τα δακρυγόνα που έπεσαν και να εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους για τα όσα συμβαίνουν. Απ’ τα επεισόδια δεν «γλίτωσε» ούτε ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Κάκος του οποίου έσπασαν το αυτοκίνητο!

Για μισή περίπου ώρα, από τις 17:00 έως τις 17:30, η κατάσταση στην Τούμπα έφυγε εκτός ελέγχου, με τον "πυρήνα" των επεισοδίων να βρίσκεται στους γύρω δρόμους του γηπέδου. Οπαδοί του ΠΑΟΚ κι αστυνομικοί πήραν μέρος σε οδομαχίες, ανταλλάσοντας πέτρες και δακρυγόνα. Μικρότερης έκτασης όμως επεισόδια σημειώθηκαν και στις κερκίδες, όπου είχαμε επίσης χρήση χημικών (ένα δακρυγόνο αναφέρεται πως έπεσε στην θύρα 4).


(Από το sportfm)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημερα αναμετρονται δυο κατεξοχην ομαδες κρατικοδιαιτες και παραχαιδεμενες.Εριζουν με καθε τροπο ποια εχει την μεγαλυτερη επιροη στο σαπιο πολιτικο συστημα .Δυο ομαδες που τα πεπραγμενα τους εχουν απομακρυνει κοσμο και κοσμο απο τα γηπεδα.Με επισοδεια και φονους εντος και εκτος γηπεδου.Δεν θα βρεθει ενας με γεματο εσωρουχο πολιτικος και αθλητικος δικαστης να τους ριξει κατηγορια μπας και συμορφοθουν αρκετα τους χαριστηκανε αηδια πλεον ακου ελληνικο ποδοσφαιρο κριμα στο πανευροπαικο που πηραμε.
Διογενης

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε λογοκρισια στα μπλοκ πυο χαθηκε το μυνημα.
Διογενης

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΠΑΝΑΘΑ.
Όχι η ομαδούλα του ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ.

Μετρα παίχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΥ που σήκωσαν το τιμημένο και μετά ελα πες μου ποιος το πήρε το 2004.