8 Μαρτίου 2009

Θ. Γιαννακόπουλος: «Να βρει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του…»

Δεν υπάρχει θέμα, εκείνο που προέχει είναι να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός τη δύσκολη θέση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος πριν την αναμέτρηση με τη Λάρισα, σχετικά με τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στους «πράσινους». Από την πλευρά του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επεσήμανε πως: «Δεν υπάρχει τίποτα, αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι ενωμένοι, αγαπημένοι, για να βρει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του…».

Οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου: «Δεν υπάρχει τίποτα αλλά, όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι ενωμένοι, αγαπημένοι για να βρει ο Παναθηναϊκός τον δρόμο του, γιατί έχει βγει εκτός πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Να μονιάσουν. Η λύση είναι να κάτσεις στο τραπέζι. Αν δεν γίνει αυτό, τότε δε βγαίνει αποτέλεσμα και όλα θα πάνε χαμένα. Έχω την εντύπωση ότι μιλάνε πολύ αυτοί του Παναθηναϊκού και ο καθένας λέει για τον εαυτό του. Θέλω να πω κάτι για να το ακούσει ο κόσμος. Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Τόσα χρόνια, κρατάω μόνος μου όλα τα υπόλοιπα αθλήματα».

Ενώ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αντώνης Αντωνίαδης, είπε πως: «Θα σημαίνει πάρα πολλά, αν περάσουμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ένα σημαντικό και αποφασιστικό ματς. Υπάρχει ένας "βαρύς" αποκλεισμός, μια ταπεινωτική ήττα, αλλά, πριν από αυτό το ματς, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπήρχε το πολύ καλό ματς στο "Καραϊσκάκη", που αδικηθήκαμε και έπρεπε να είχαμε νικήσει. Δεν υπάρχει διχόνοια. Κάποια γραφόμενα ενοχλούν τους μεγαλομετόχους και δεν πρέπει να υπάρχουν. Αν όλοι πουν πως πάνω από όλα είναι ο Παναθηναϊκός, δε θα υπάρχει πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: