4 Μαρτίου 2009

Μπάγεβιτς: "Εννοώ αυτά που είπα"

Σε δήλωση με την οποία υποστηρίζει όσα είπε μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, προχώρησε σήμερα ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε πει ότι "κάποιοι έκλαψαν με αυτή τη νίκη", μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη και μία μέρα αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Οι δηλώσεις αυτές προβλημάτισαν τον πρόεδρο της "Ένωσης", Νίκο Θανόπουλο, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τον Μπάγεβιτς.
Στη συνάντηση αυτή ο προπονητής της ΑΕΚ εξήγησε ότι αυτοί που έπρεπε να λάβουν το μήνυμα το έλαβαν, ενώ για τη δήλωση περί εξελίξεων εντός δύο μηνών είπε ότι αναφερόταν στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στο διοικητικό. Μετά τη συνάντηση ο Μπάγεβιτς προχώρησε σε δήλωση στην οποία επέμεινε σε όσα είχε πει προ ημερών.

Η δήλωση του Μπάγεβιτς αναφέρει:

"Ότι είπα, ισχύει και το εννοώ. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Διευκρινίζω ότι δεν εννοούσα τη σημερινή διοίκηση και τον πρόεδρό της με τον οποίο έχω μια πολύ καλή συνεργασία, το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά τους φιλάθλους μας οι οποίοι μας στηρίζουν. Από εκεί και πέρα σταματάω εδώ και δεν θέλω να πω τίποτε περισσότερο. Αυτό που θέλουμε όλοι μας είναι να προχωρήσει η ΑΕΚ ενωμένη για την επίτευξη των στόχων της. Από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι χρειάζεται να παραμείνει ενωμένη η ΑΕΚ μέχρι τέλους.
Κλείνοντας θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι ακόμα. Όταν μίλησα για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην ομάδα σε δύο μήνες, δεν εννοούσα τις διοικητικές εξελίξεις για τις οποίες δεν είμαι εγώ αρμόδιος να μιλήσω. Εννοούσα τις εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι. γιατί πρέπει να γνωρίζω που ακριβώς θα βαδίσουμε τη νέα χρονιά και ποιες θα είναι οι δυνατότητές μας ώστε να κινηθώ ανάλογα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: