27 Φεβρουαρίου 2009

Αντίστροφη μέτρηση για την "μητέρα των μαχών"

Το ντέρμπι των «αιωνίων» που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ξεπεράσουν το ψυχολογικό σοκ που έχουν υποστεί μετά τον αποκλεισμό με δύο ήττες (σ.σ. 3-1 και 2-1) από την Σεντ Ετιέν στο κύπελλο UEFA και την ήττα από τον Εργοτέλη με 1-0 για το πρωτάθλημα, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την «χρυσή» ισοπαλία στο «Μαδριγάλ» με τη Βιγιαρεάλ για του «16» του Champions League.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ελπίζει να έχει στην διάθεση του τον Γκαλέτι, που έχει αποδειχθεί σε βαρόμετρο της ομάδας, ενώ αναμένεται να στηριχθεί και πάλι στις ατομικές εμπνεύσεις των Λέτο και Ντιόγκο. Ο Μπελούτσι είναι τραυματίας, ενώ ο Ντουντού θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να προλάβει το ντέρμπι.
Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ο Χενκ Τενκ Κάτε και οι παίκτες του, έχουν ιδανική ψυχολογία, αφού απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στο «Μαδριγάλ» από την Βιγιαρεάλ και έβαλαν τις βάσεις πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και ζήτησε από τους παίκτες του να νικήσουν στο Φάληρο για να αποδείξουν ποιά είναι καλύτερη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: