28 Φεβρουαρίου 2009

Ο Σ. Θεοδωρίδης «κάλυψε» τον Ολυμπιακό στις μεταγραφές

Τους λόγους που ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεταγραφές τον Ιανουάριο εξήγησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του στον «Sentra fm 103,3». Εξέφρασε επίσης την επιθυμία του για νίκες σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και αναφέρθηκε στο κακό μήνα της ομάδας τον Φεβρουάριο.

Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών ισχυρίστηκε ότι πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το πρωτάθλημα και όχι η Ευρώπη, αφού οι στόχοι της ομάδας περιορίζονται στο να μαζεύει βαθμούς για την Ελλάδα.
Στάθηκε επίσης στους πολλούς τραυματισμούς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο διαιτητή του ντέρμπι, Σπάθα αλλά και στην διαιτησία.
Για τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός όπου πάει θέλει να κερδίζει, δεν έχει άλλη σκέψη. Πάντα μας λείπουν 4 με 5 παίκτες. Οι παίκτες μας έχουν ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τις κλοτσιές που δέχονται σε κάθε παιχνίδι.
»Όταν ξεκίνησε ο Ολυμπιακός ήταν υπερπλήρης. Δεν κάναμε μεταγραφές γιατί πιστεύαμε ότι ο Στολτίδης θα επανέλθει μέχρι τον Γενάρη και για αυτό δεν δηλώθηκε ο Γ. Παπαδόπουλος στο κύπελλο UEFA», είπε αρχικά ο Θεοδωρίδης και πρόσθεσε:
«Πάντα ο Ολυμπιακός τον Φεβρουάριο μήνα είχε μία πτώση, όλα τα χρόνια. Την Κυριακή, ευτυχώς, θα έχει μπει ο Μάρτιος. Παίζει Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή. Παίζει συνεχείς, πολλούς σκληρούς αγώνες. Παίζει 30 ντέρμπι. Όλοι θέλουν να κερδίζουν τον πρωταθλητή.»Αλλο να κερδίζεις μία οποιαδήποτε ομάδα και άλλο τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός αυτούς τους παίκτες έχει και με αυτούς θα συνεχίσει. Είμαστε δίπλα στα παιδιά και προσπαθούμε να τα βοηθήσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα τα κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Για την άποψη του Βαλβέρδε ότι η ομάδα χρειάζεται περισσότερες επιλογές, είπε: «Ο καθένας μπορεί να μεταφράσει όπως θέλει το τι έχει πει ο προπονητής. Εγώ το εξηγώ πως ότι δεν είχε στην διάθεσή του παίκτες, οι οποίοι είναι τραυματισμένοι.

»Αν ο Βαλβέρδε βγει και πει ότι ένα και ένα κάνει δύο μόνο τότε θα το δεχτώ. Με διάφορα υπονοούμενα και αν δεν μιλήσεις ευθέως όλα μεταφράζονται κατά το δοκούν».
Για τα παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν, τόνισε: «Είχα πει ότι προτιμώ την Μίλαν παρά την Σεντ Ετιέν. Ας μην την υποτιμάμε αυτήν την ομάδα, έχει στο ενεργητικό της παίκτες που κοστίζουν 60 εκατομμύρια και είναι μεγάλης αγωνιστικής αξίας.
»Και πες ότι περάσαμε την Σεντ Ετιέν περάσαμε και την επόμενη ομάδα, θα ασχοληθεί κανείς με το πόσους γύρους πέρασε ο Ολυμπιακός; Κανείς».
Για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δήλωσε: «Το κύπελλο Ευρώπης είναι γιορτή. Σε όλα τα μέρη του κόσμου πάντα ρωτάνε ποιος είναι ο πρωταθλητής της κάθε χώρας.
»Οπότε για εμάς προέχει το πρωτάθλημα. Στο κύπελλο Ευρώπης θέλουμε να προχωρήσουμε για το καλό της Ελλάδας και για να μαζέψουμε βαθμούς και για τις άλλες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: