28 Φεβρουαρίου 2009

Αύξηση Μ.Κ. κατά 15,9 εκ. ευρώ αποφάσισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Περισσότεροι από δύο χιλιάδες μέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο «PAOK Sports Arena» στη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.
Αναμφίβολα επρόκειτο για μια σημαντική στιγμή για τον σύλλογο και αποφασίστηκε η εκ νέου αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15,9 εκατομμύρια ευρώ. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Φερνάντο Σάντος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μια διάταξη με δύο επιθετικούς στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.
Στη γενική συνέλευση των μετόχων εκπροσωπήθηκε το 72,66% των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις κερκίδες του «PAOK Sports Arena» βρέθηκαν τουλάχιστον 2.000 μέτοχοι από τους 11.000 συνολικά.
Εκεί ήταν και ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος, ως πρόεδρος της ΠΑΕ, ήταν ο κεντρικός ομιλητής, αναλύοντας τα οικονομικά στοιχεία από την στιγμή που ανέλαβε μέχρι και τώρα.
Ο «ισχυρός» άνδρας της διοίκησης δεσμεύτηκε ότι κάθε εξάμηνο θα γίνεται ενημέρωση των μετόχων από ορκωτούς λογιστές της ΠΑΕ σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα.
Στην καινούργια αύξηση θα έχουν εκ νέου δικαίωμα συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το χρονοδιάγραμμα έγκρισης, διάθεσης και ολοκλήρωσης των νέων μετοχών, θα γίνει γνωστό από την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιοαγοράς
Στο περιθώριο των αποφάσεων, ο Ζαγοράκης εισέπραξε τα εύσημα των φιλάθλων - μετόχων για την πολιτική που ακολουθεί η εταιρία, αλλά και για την πορεία του αγωνιστικού τμήματος.
Oπως αναμενόταν, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15,9 εκατομμύρια ευρώ και συνολικά θα τυπωθούν 53.000.000 νέες μετοχές, όπου η τιμή της καθεμίας θα είναι το ποσό των 0,33 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: