1 Δεκεμβρίου 2008

Ο Γιώργος Κιντής διάδοχος του Νικολαΐδη

Και το όνομα αυτού... Γιώργος Κιντής! Ο γνωστός οικονομολόγος και πρώην στέλεχος των διοικήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποτελεί τον νέο πρόεδρο της «Ένωσης».
Αυτό αποφασίστηκε στο ΔΣ των μετόχων που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.
Κάτι τέτοιο θα σημαίνει και τυπικά το τέλος της «εποχής Ντέμη», καθώς με τον Νικολαΐδη πρόεδρο, ο Κιντής είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα κοινά της ΠΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιντής είναι στενός φίλος του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ ουσιαστικά είναι και αυτός που δρομολόγησε τις εξελίξεις το καλοκαίρι του 2004 όταν ο Νικολαΐδης και η ομάδα επιχειρηματιών που εκπροσωπούσε ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας, αλλά και ο ουσιαστικός εμπνευστής της ιδέας για την υπαγωγή της «Ένωσης» στο περιβόητο άρθρο 44.
Εχει στην κατοχή του το 0,12% των μετοχών, ενώ οικονομολόγων καθώς είναι υπήρξε και προσωπικός σύμβουλος επιχειρήσεων του Ντέμη Νικολαΐδη.
Ο Κιντής, πάντως, ήταν και ο πρώτος που έκλεισε βαριά την πόρτα πίσω του ένα χρόνο μετά, αποχωρώντας από την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιντής έχει παρελθόν στην «κιτρινόμαυρη» διοίκηση από την οποία είχε αποχωρήσει και το χειμώνα του 2003, επί εποχής Πέτρου Στάθη.
Ο Νικολαΐδης είχε επαναφέρει τον 40χρονο στο σχήμα, ενώ πλέον η ιστορία τον φέρνει ξανά στο προσκήνιο, αυτήν τη φορά για να αντικαταστήσει τον άνθρωπο που τον επαναδραστηριοποίησε, τον Νικολαΐδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: