1 Δεκεμβρίου 2008

Παρατηρήσεων συνέχεια... από Τεν Κάτε προς παίκτες

Μετά τη... θυελλώδη ομιλία του Τεν Κάτε στα αποδυτήρια το βράδυ του Σαββάτου, όπου ο Ολλανδός τεχνικός τα «έχωσε» στους παίκτες του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «είστε απαράδεκτοι», το πρωί της Κυριακής τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, αλλά ο 54άχρονος προπονητής δεν άλλαξε και πολύ το περιεχόμενο των όσων είπε στη συνέντευξη Τύπου.
Σε ήρεμο ύφος, ο Τεν Κάτε τους έκανε πάλι παρατηρήσεις για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει η ομάδα στην απόδοσή της, για το πόσο κόστισε στην ομάδα η ισοπαλία αυτή και γενικότερα ο Ολλανδός έδειξε να θέλει να «ταρακουνήσει» τους παίκτες του, λέγοντας τους πάλι τα περί «λάθους νοοτροπίας»...
Στην Παιανία βρέθηκε και ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος όμως δεν πήγε στην προπόνηση, ενώ η σκέψη για επιβολή προστίμου, χωρίς να έχει εγκαταλειφθεί, προς το παρόν «μπαίνει στο συρτάρι».
Πάντως, ο Τεν Κάτε δεν ακύρωσε και το ρεπό της Δευτέρας και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, κάτι που θα έκαναν και την Κυριακή, αν δεν είχε έρθει η ισοπαλία...
Τέλος, όσον αφορά τον Νίλσον, πιθανότατα έχει ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό, αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά από το αποτέλεσμα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: