30 Νοεμβρίου 2008

Τεσσάρα και +7 μπροστά...

Ο νόμος του Καραϊσκάκη ίσχυσε για ακόμα μία φορά και ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, νίκησε με 4-1 τον Πανιώνιο για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.
Εφτασε, λοιπόν, τις 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην έδρα του και αποσπάστηκε 9 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, 12 από την ΑΕΚ και 4 από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δείχνει να είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να τον απειλήσει.
Ο Μπελούτσι, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα και δικαιολογεί τον λόγο που ξοδεύτηκαν τόσο πολλά χρήματα για την απόκτησή του, άνοιξε το σκορ στο 32', ενώ ο νέος Βραζιλιάνος σταρ του Πειραιά, Ντιόγκο ήταν αυτός που κλείδωσε την υπόθεση νίκη στο 51'.
Στο 63' ο Κουμορτζί άφησε την ομάδα του με δέκα και ο Μήτρογλου με ακόμα δύο τέρματα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0.
Το γκολ της τιμής για τον Πανιώνιο σημείωσε ο Γουνδουλάκης στο 87'. Πραγματικό πάρτι έστησαν και οι φίλαθλοι στις κερκίδες, αποθεώνοντας παίκτες και προπονητή, ζητώντας τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος και διπλό στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: