7 Νοεμβρίου 2008

Tζιμπούρ: "Ολα θα πάνε καλά"

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ (Best Goal ΟΠΑΠ) της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, απονεμήθηκε την Παρασκευή 7/11 στον Ραφίκ Τζιμπούρ της ΑΕΚ, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες, από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τάκη Καραγκιοζόπουλο.
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος βραβεύτηκε για το καθοριστικό γκολ που πέτυχε με ανάποδο ψαλίδι σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης, χαρίζοντας στην ΑΕΚ τη νίκη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων (ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1, 2/11), αναφέρθηκε αρχικά στη βράβευση: “Πιστεύω ότι υπάρχουν τριών ειδών ανταμοιβές για τον ποδοσφαιριστή. Πρώτα, η νίκη της ομάδας, στη συνέχεια η προσωπική ικανοποίηση και τέλος το βραβείο".
Σε ερώτηση αν η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης δίνει ώθηση στην ομάδα του για το δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη (Σάββατο 8/11) για την 9η αγωνιστική της Superleague, ο 24χρονος επιθετικός απάντησε: "Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να κερδίζει. Από ψυχολογικής πλευράς, μας δίνει δύναμη να δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Ξάνθη".
Στη συνέχεια, ο Αλγερινός φορ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ, ρωτήθηκε αν τώρα που άνοιξε λογαριασμό, πρέπει να περιμένουμε κι άλλα γκολ: "Είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και μέσα από την ομαδική δουλειά, θα πετύχουμε τους στόχους μας".
Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος είπε στον Ραφίκ Τζιμπούρ παραδίδοντας το βραβείο: "Συγχαρητήρια για το όμορφο γκολ. Ηταν πολύ σημαντικό για την ομάδα και εύχομαι να συνεχίσεις να σκοράρει με τη φανέλα της ΑΕΚ". Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ενωσης ρωτήθηκε και για τη συνάντηση των βετεράνων με τους μετόχους της ομάδας, σχετικά με τη διάδοχη κατάσταση στην προεδρία της ΠΑΕ: "Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να νικάει. Το θέμα δεν είναι αν θα έρθουν οι παλαίμαχοι στην ΠΑΕ, αλλά να βρει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να χτυπήσει τον τίτλο μέχρι τέλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: