20 Νοεμβρίου 2008

Υπέγραψε και σήκωσε... μανίκια για δουλειά ο Μπάγεβιτς

Το τυπικό μέρος της δεύτερης επιστροφής του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο Σερβοέλληνας προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση» για 1,5 χρόνο!
Οι υπογραφές έπεσαν μετά την συνάντηση που είχε με τους Στέλιο Μανωλά, Χριστόφορο Κόλα και Αντώνη Κέζο, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των παικτών και εν συνεχεία να σχεδιαστεί η επόμενη ημέρα, με την οποία ανοίγει μια νέα σελίδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου.
Η μεγάλη επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ θα ανακοινωθεί την Πέμπτη, πιθανότατα το πρωί και θα πάει κατευθείαν στις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων, για την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της «Ένωσης» και την πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΦΗ, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του.
Η είδηση της επιστροφής του Μπάγεβιτς στο τιμόνι της ΑΕΚ έχει προκαλέσει πολύ θετική εντύπωση στους παίκτες, αρκετοί εκ των οποίων τον εκτιμούν, αναγνωρίζοντας το έργο του όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα.
Το ίδιο φαίνεται ότι συμβαίνει και με την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου των «κιτρινόμαυρων», αν μπορεί να κρίνει κάποιος από τις πρώτες αντιδράσεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε ιστολόγια. Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως και με τους οργανωμένους οπαδούς και συγκεκριμένα την Ορίτζιναλ-21, η οποία διατηρεί την αρχική της στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: