20 Νοεμβρίου 2008

Στις άδειες εξέδρες αναφέρθηκε ο Ρεχάγκελ

Στην απουσία των φιλάθλων από τις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» στον φιλικό αγώνα με την Ιταλία στάθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.
«Ήταν ένας αγώνας που είχε ενδιαφέρον με αντιπάλους μας τους παγκόσμιους πρωταθλητές και στον οποίο οι παίκτες μας προσπάθησαν πολύ και για το καλύτερο. Ο αγώνας άξιζε να τον δουν περισσότεροι φίλαθλοι από τις εξέδρες, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους πρωταθλητές κόσμου. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω όσους φιλάθλους ήρθαν στο γήπεδο.
» Οι Ιταλοί μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα με το πρέσινγκ και την καλή τους κυκλοφορία, όμως, στη φάση με τον Σαλπιγγίδη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη. Ελπίζω οι παίκτες που έλειψαν από τον αγώνα να είναι στη διάθεσή μας και έτοιμοι για τη συνέχεια και να κάνουμε μια ιδανική προετοιμασία στο φιλικό ματς με τη Δανία, πριν από τους αγώνες με το Ισραήλ για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.
» Γενικά είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών μας. Μην ξεχνάμε ποια ομάδα ήταν απέναντί μας» τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.
Ο τεχνικός της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ιταλίας, Μαρτσέλο Λίπι έκανε λόγο για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια δυνατή ομαδα.

Ειδικότερα, ο Ιταλός προπονητής είπε:

«Το βράδυ ήταν θετικό για εμάς, ως προς τον αγώνα και το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία. Παίξαμε για τη νίκη, με δύο νέους παίκτες και κάναμε και έξι αλλαγές, χωρίς να σκεφτούμε τις υποχρεώσεις που θα έχουν το Σαββατοκύριακο που έρχεται με τους συλλόγους του.
» Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Ελλάδας, η οποία δικαίως είναι πρώτη στον όμιλό της και έδειξε και στο σημερινό ματς τα καλά στοιχεία που έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: