17 Νοεμβρίου 2008

Το τελευταίο «αντίο» του Δώνη στην προπόνηση της ΑΕΚ

Την τελευταία του επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων πραγματοποίησε ο πρώην -πλέον- προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Δώνης, τη Δευτέρα.
Ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ευχαριστώντας τους για την συνεργασία που είχαν στην «Ένωση» το τελευταίο 6μηνο και στη συνέχεια αποχώρισε μαζί με τους συνεργάτες του Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα και Μίοντραγκ Μένταν.
Στους Θρακομακεδόνες βρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε και επίσημα τους παίκτες για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Δώνη, εξηγώντας τους παράλληλα ότι εντός των επόμενων 2-3 ημερών το αργότερο θα γνωρίζουν το όνομα του καινούργιου τους προπονητή.
Από την πλευρά του, ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», Σωτήρης Κυργιάκος, αρκέστηκε να πει στους συμπαίκτες του ότι «...δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε τον ΟΦΗ την Κυριακή».
Την επίβλεψη στη σημερινή (17/11) προπόνηση της ΑΕΚ είχε ο υπεύθυνος των ακαδημιών στου συλλόγου, Χριστόφορος Κόλα, με τον Αντώνη Κέζο να αναλαμβάνει την εκγύμναση της ομάδας, επανερχόμενος στο προσκήνιο μετά τον περιορισμένο ρόλο που είχε επί των ημερών του Δώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: