17 Νοεμβρίου 2008

Σε απολογία ο Γκούμας για το επεισόδιο με τον Τεν Κάτε

Σε απολογία αναμένεται να κληθεί αύριο Τρίτη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Γκούμας. Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά του, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Λάρισα (15/11 1-1).
Ένα πρόβλημα του Σαριέγκι, το οποίο καθιστούσε αμφίβολη την συμμετοχή του στο παιχνίδι, ανάγκασε τον Τεν Κάτε να έχει «σταντ μπάι» τον αρχηγό των «πράσινων», ώστε να αντικαταστήσει τον συμπαίκτη του.
Ο έμπειρος αμυντικός φέρεται να δυσανασχέτησε, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος τελικά πέρασε στην θέση του βάσκου τον Τζιόλη.
Έτσι, ο Γκούμας, ο οποίος στο φιλικό του περιβάλλον τόνισε ότι δεν μεταφέρθηκαν σωστά τα λεγόμενα του, καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του προέδρου, Νίκου Πατέρα, και του football manager, Κώστα Αντωνίου.
Στην συνάντηση ενδέχεται να παραβρεθεί και ο ίδιος ο Τεν Κάτε και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει απέναντι στον παίκτη.
Στο παρελθόν, άλλωστε, έχει ξαναδημιουργηθεί θέμα με τον ίδιο πρωταγωνιστή, όταν μετά την ήττα από την Ίντερ (0-2) για το Champions League είχε ασκήσει κριτική για την τακτική που ακολούθησε η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: