13 Νοεμβρίου 2008

Ο Βαλβέρδε θα έχει Αντζα κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν ξέρει όμως για Στολτίδη

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Παρασκευά Αντζα, ο οποίος έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις το κανονικό μέρος της προπόνησης της Πέμπτης και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη».
Αντίθετα, ανησυχία υπάρχει για την κατάσταση του τραυματισμού του Ακη Στολτίδη, ο οποίος και την Πέμπτη ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Παρασκευής.
Στο μεταξύ, στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Αντώνης Νικοπολίδης, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Ο 37χρονος τερματοφύλακας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς με τον «Δικέφαλο». Το ίδιο ισχύει και για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης για προληπτικούς λόγους, καθώς έχει μια σύσπαση στον αριστερό γλουτιαίο μυ.
Οι Λεονάρντο και Μίχαλ Ζεβλάκοφ συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα τα οποία περιλαμβάνουν προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.
Την Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνεις στις 10:30. Μετά και την τελευταία προπόνηση, ο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: